A Milli Takım aday kadrosu açıklandı! Listede Kenan Yıldız sürprizi

A Milli Futbol Takımımızın aday kadrosu belli oldu. Stefan Kuntz’ın ardından Milli Takımın başına geçen Montella, ilk aday kadrosunu belirledi. Listede en dikkat çeken isim ise Juventus’tan Kenan Yıldız oldu.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı! Listede Kenan Yıldız sürprizi

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Hırvatistan ve Letonya maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Juventus’tan Kenan Yıldız ile Yukatel Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir, ilk kez Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Kadroda yer alan isimler de açıklandı. 2 ismin ilk kez davet edildiği aday kadrosu haberimizde…

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımımızın UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Hırvatistan ve Letonya ile karşılaşacak. TFF’den yapılan açıklamaya göre Milli Takımımızın oynayacağı maçların aday kadrosu şu şekilde:

KALECİ: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Ertaç Özbir, Uğurcan Çakır.

DEFANS: Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz.

ORTA SAHA: Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan.

FORVET: Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Yusuf Sarı, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu.

a-milli-takim-aday-kadrosu-aciklandi-listede-kenan-yildiz-surprizi.jpg

MAÇ TAKVİMİ

A Milli Futbol Takımımız, 12 Ekim tarihinde deplasmanda Hırvatistan ile 15 Ekim tarihinde de Konya’da Letonya ile mücadele edecek. Milli Takım, 8 Ekim tarihinde Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak ve 9 Ekim Pazartesi günü Hırvatistan maçı hazırlıklarına başlayacak.

a-milli-takim-aday-kadrosu-aciklandi-listede-kenan-yildiz-surprizi-001.jpg

KENAN YILDIZ VE ERTAÇ ÖZBİR İLK KEZ DAVET EDİLDİ

Stefan Kuntz’ın ardından A Milli Takım’ın yeni hocası Vincenzo Montella olmuştu. Montella, ilk aday kadrosunu belirledi. Kenan Yıldız ile Ertaç Özbir, ilk kez Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.