Abdulah Avcı geri dönüyor! Trabzonspor’da yeni dönem

Trabzonspor’da yeni hoca sesleri giderek yükselmeye başladı. Nenad Bjelica ile yollarını ayırmayı düşünen Trabzonspor’da ikinci Abdullah Avcı dönemi başlayabilir. Bordo mavililer, deneyimli teknik adamla yeni imzaya çok yakın.

Abdulah Avcı geri dönüyor! Trabzonspor’da yeni dönem

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor’da son olarak Adana Demirspor maçında alınan mağlubiyet ayrılık kararı getirmişti. Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica ile yolları ayırma kararı alan Trabzonspor yönetiminin takımın başına Abdullah Avcı’yı getirmeyi düşündüğü iddia ediliyor. Bordo mavililerde Hırvat hoca ile yolların resmen ayrılmasının ardından yeniden Abdullah Avcı döneminin başlaması bekleniyor. Trabzonspor ve Abdullah Avcı, yeni sözleşmeye çok yakın.

ABDULLAH AVCI GERİ DÖNÜYOR

Trabzonspor’da değişim sesleri yükseliyor. Bordo mavililerin hocası Nenad Bjelica ile ayrılık çok yakın. Bjelica’dan sonra takımın başına geçecek ismin ise Abdullah Avcı olacağı iddia ediliyor. İddialara göre, deneyimli teknik direktör ile her konuda anlaşma sağlandı. Hırvat hoca ile yolların resmen ayrılmasının ardından Trabzonspor ile Abdullah Avcı arasında imzaların atılması bekleniyor.

RESMİ AÇIKLAMA ÇOK YAKIN

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Trabzonspor’da ikinci Abdullah Avcı dönemi çok yakın. Taraflar arasında her konuda anlaşma sağlandığı iddia ediliyor. Bordo mavili ekibin kısa süre içinde kararı resmen açıklaması bekleniyor.

abdullah-avci-geri-donuyor-trabzonspor-da-yeni-donem.jpg

ABDULAH AVCI’NIN TRABZONSPOR KARNESİ

Daha önce Trabzonspor’u çalıştıran deneyimli teknik adam Abdullah Avcı, ilk döneminde bordo mavililere 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşatmıştı. Trabzonspor ile toplam 116 maça çıkan Avcı, 1.93’lük puan ortalaması yakaladı.