Ali Koç Sözcü TV canlı yayınında ilk kez açıkladı! Çok isteyip alamadığı futbolcunun adını verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sözcü TV canlı yayınında Uğur Dündar’ın konuğu oldu. Canlı yayında çok önemli açıklamalara yer veren Koç, geride bırakılan transfer döneminde almayı çok isteyip de alamadığı futbolcunun ismini de açıkladı.

Ali Koç Sözcü TV canlı yayınında ilk kez açıkladı! Çok isteyip alamadığı futbolcunun adını verdi

Usta gazeteci ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın Sözcü TV’de yayınlanan programının canlı yayınına konuk olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan çok samimi açıklamalar geldi. Canlı yayında Uğur Dündar’ın sorularını yanıtlayan Koç, geride bırakılan transfer döneminde kulüp olarak çok istedikleri ancak gerçekleşemeyen transferi açıkladı. Özellikle Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın bu transferi çok istediğini vurguladı.

RADE KRUNIC TRANSFERİ OLMADI

Sözcü TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımın yeni sezona başlangıcını ve hem Süper Lig’de hem de Avrupa’daki gidişatı değerlendirdi. Futbol Kulübü ile birlikte basketbol ve voleybola da değinen Koç, başarılı gidişata vurgu yaptı. Öte yandan transfer döneminde kulüp olarak çok istedikleri ancak gerçekleşemeyen transferle ilgili de konuşan Ali Koç, transferi gerçekleşemeyen futbolcunun ismini de verdi. O futbolcunun Rade Krunic olduğunu söyledi.

ali-koc-sozcu-tv-canli-yayininda-lk-kez-acikladi-cok-isteyip-alamadigi-futbolcunun-adini-verdi.jpg

MİLAN’DAN İZİN ÇIKMADI

Uğur Dündar’ın ‘Transfer döneminde çok isteyip alamadığınız bir isim oldu mu?’ sorusuna yanıt veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ‘Rade Krunic’i çok almak istedik. İsmail Hoca çok istedi. Milan’dan ayrılmak istediği söylendi ve görüştük. Milan izin vermedi.’ dedi.

İSMAİL KARTAL’A TEŞEKKÜR

Takımın yeni sezona çok iyi başladığına ve bu sezonki gidişatına da değinen Koç, ‘Büyük konuşmam ama bu sene farklı bir tılsım var. İsmail Hoca’ya da teşekkür ederim. Çok kısa sürede etkisini gösterdi. Oyuncularla iletişimi beni çok etkiliyor.’ ifadelerini kullandı.