Ali Koç ve Nevbahar Koç boşanıyor mu? Araları Fenerbahçe yüzünden bozuldu iddiası

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile ilgili bomba gibi bir iddia Gündeme düştü. Ali Koç ve Nevbahar Koç'un boşanacağı öne sürüldü. Çiftin arasının Fenerbahçe yüzünden bozulduğu iddia ediliyor.

Ali Koç ve Nevbahar Koç boşanıyor mu? Araları Fenerbahçe yüzünden bozuldu iddiası

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç ile ilgili Sosyetede bomba gibi bir iddia dolaşmaya başladı. Son dedikodulara göre çift boşanma kararı aldı. Ali Koç ve Nevbahar Koç’un arasının Fenerbahçe yüzünden bozulduğu iddia ediliyor.

SOSYETEDE ÇİFTİN BOŞANACAĞI KONUŞULUYOR

Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç ile ilgili son günlerde Sosyetede kulaktan kulağa dolaşan iddiayı Bülent Cankurt gündeme getirdi. Nevbahar Hanım'ın tek başına Paris'e gittiğini belirten Bülent Cankurt, çiftin arasının bozuk olduğunu ve bu nedenle de boşanma iddialarının gündeme geldiğini ifade etti.

Eşinin yoğunluğu nedeniyle Nevbahar Koç’un uzun süreden beri tek başına seyahat ettiğini de belirten Bülent Cankurt, dedikoduların da bu nedenle çıktığını söyledi.

Aileye yakın bir kaynaktan aldığı bilgiye göre çiftin arasının biraz limoni olduğunu da yazısına ekleyen Cankurt, bu gerginliğin sebebinin ise Fenerbahçe olduğunu öne sürdü.