Ankaragücü kalecisi Bahadır Galatasaray taraftarından özür diledi

Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasında dün Galatasaray-MKE Ankaragücü karşılaşması ekrana geldi. Deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olan Ankaragücü’nün genç kalecisi Bahadır Güngördü, maç sonrası yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Ankaragücü kalecisi Bahadır Galatasaray taraftarından özür diledi

Galatasaray, dün akşam evinde rakibi MKE Ankaragücü’nü konuk etti. Deplasman maçına çıkan Ankaragücü’nün kalecisi Bahadır Güngördü’den maç sonrası gündem olan açıklamalar geldi. Genç kaleci Galatasaray taraftarlarından özür diledi ve takımını ayakta tutabilmek için bazen zaman geçirmesi gerektiğini söyledi. Başarılı kalecinin sahadaki performansı spor manşetlerinde yer almaya devam ederken Bahadır’ın dünkü maçta da kalesinde adeta devleştiği görüldü.

BAŞARISI DİLLERDE

Dün akşam ekrana gelen Galatasaray-MKE Ankaragücü maçında kalesinde adeta devleşen MKE Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü, kritik deplasman maçının ardından yaptığı açıklamayla gündem oldu. Hem kurtarışları hem de sahadaki başarılı performansıyla dün akşamın yıldızı olan Bahadır, maç sonrası Galatasaray taraftarından özür diledi.

ankaragucu-kalecisi-bahadir-galatasaray-taraftarindan-ozur-diledi.jpg

‘KUSURUMA BAKMASINLAR’

Deplasman maçında Galatasaray’ın rakibi olan Ankaragücü, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Maçın yıldızlarından biri de Ankaragücü’nün yetenekli kalecisi Bahadır Güngördü oldu. Galatasaray karşısında yaptığı 12 kurtarışla ligde sezon rekorunu kıran Bahadır, dün akşam kalesinde 2 gol görmesine rağmen sahanın yıldızı olmayı başardı. Kalesini duvar gibi kapatan Bahadır’ın maç sonrası açıklamaları gündemde geniş bir yer buldu. Galatasaray taraftarından özür dileyen Ankaragücü kalecisi, ‘Burada kazanmak zor. Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum. Takımım ayakta tutabilmek için bazen zaman geçirmem gerekiyor. Bu konuda kusuruma bakmasınlar.’ dedi.