Beşiktaş İstanbulspor muhtemel 11’ler! Beşiktaş İstanbulspor maç kadrosu

Trendyol Süper Lig’in 8. Haftasında Beşiktaş, evinde rakibi İstanbulspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Bu akşam saat 16.00’da başlayacak maçla ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Takımların muhtemel 11’leri de merak ediliyor.

Beşiktaş İstanbulspor muhtemel 11’ler! Beşiktaş İstanbulspor maç kadrosu

İstanbulspor, bu akşam deplasmanda Beşiktaş’ın konuğu olacak. Merakla beklenen müsabaka öncesinde takımların kadrosu ile ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Beşiktaş ve İstanbulspro’un tahmini olarak ilk 11’i nasıl olur, Beşiktaş ve İstanbulspor’da maç kadrosu nasıl şekillenir araştırılıyor. Beşiktaş’ın muhtemel 11’i, İstanbulspor’un muhtemel 11’i araştırılıyor. İşte Beşiktaş-İstanbulspor muhtemel 11’leri…

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

- Ersin

- Rosier

- Bailly

- Colley

- Onur

- Salih

- Amir

- Ghezzal

- Chamberlain

- Rashica

- Aboubakar

besiktas-istanbulspor-muhtemel-11-ler-besiktas-istanbulspor-mac-kadrosu.jpg

İSTANBULSPOR MUHTEMEL 11’LER

- Jensen

- Duhaney

- Mehmet

- Okan

- Ali

- Muammer

- Loshaj

- İbrahim

- Mendy

- Emir

- Ethemi

BEŞİKTAŞ’TA TAKIMIN BAŞINDA BURAK YILMAZ OLACAK

Bilindiği gibi Beşiktaş’ta geçtiğimiz günler sıcak gelişmeler yaşanmış ve Konferans Ligi maçında gelen mağlubiyet sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa etmişti. Beşiktaş taraftarının bir süredir istifaya davet ettiği Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu da olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı almıştı. Beşiktaş, bu akşamki İstanbulspor maçına yardımcı antrenör Burak Yılmaz’ın yönetiminde çıkacak. Beşiktaş’ta sakatlıkları devam eden Mert Günok, Masuaku ve Fernandes bu akşamki maçta forma giyemeyecek.