Beşiktaş Lugano maçı muhtemel 11’ler

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu mücadelesinde kendi sahasında rakibi Lugano’yu konuk etmeye hazırlanan Beşiktaş’ta heyecan dorukta. Avrupa’daki temsilcilerimizden Beşiktaş’ın bu akşam oynanacak kritik mücadelesi heyecanla bekleniyor.

Beşiktaş Lugano maçı muhtemel 11’ler

Temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam evinde Lugano’yu ağırlayacak. Saat 22.00’de başlayacak olan karşılaşma için nefesler tutuldu. Maçın skoru kadar takımların kadrosu da en çok merak edilenler arasında. Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in ilk 11 tercihi nasıl olacak, rakip takımın maç kadrosu nasıl şekillenecek merak ediliyor. Peki, Beşiktaş-Lugano maçı muhtemel 11’ler nasıl? Beşiktaş-Lugano maçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşktaş-Lugano maçı ne zaman? Beşiktaş Lugano maçı hakemi kim? İşte merak edilen tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in bu akşam rakip Lugano karşısında tercih etmesi beklenen muhtemel 11’ler şu şekilde:

- Ersin Destanoğlu

- Omar Colley

- Daniel Amartey

- Valentin Rosier

- Arthur Masuaku

- Salih Uçan

- Milot Rashica

- Amir Hadziahmetovic

- Bakhtiyor Zaynutdinov

- Vincent Aboubakar

- Jackson Muleka

besiktas-lugano-maci-muhtemel-11-ler.jpg

LUGANO MUHTEMEL 11’LER

Rakip takım Lugano’nun bu akşam Beşiktaş karşısında tercih etmesi beklenen muhtemel 11’ler ise şu şekilde:

- Amir Saipi

- Kreshnik Hajrizi

- Albian Hajdari

- Martim Marques

- Jhon Espinoza

- Roman Macek

- Jonathan Sabbatini

- Anto Grgic

- Yanis Cimignani

- Ignacio Aliseda

- S. Vladi

BEŞİKTAŞ-LUGANO MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda sahasında FC Lugano’yu ağırlayacak olan temsilcimiz Beşiktaş’ın kritik mücadelesi Exxen’den naklen yayınlanacak. Saat 19.45’te bşlayacak olan mücadeleyi İsrail Futbol Federasyonu’ndan hakem David Fuxman yönetecek. Hakem David Fuxman’ın yardımcılıklarını ise Omer Barbiro ile Rostislav Talis yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erez Papir olacak.