Burak Yılmaz Beşiktaş Antrenörü oluyor! Takımın başına geçebilir

Süper Lig devi Beşiktaş’ta Şenol Güneş’ten gelen istifa kararı sonrasında teknik direktörlük koltuğuna geçici olarak Burak Yılmaz geçmişti. Çıktığı ilk maçta rakip İstanbulspor’u 2-0 mağlup eden Burak Yılmaz, takımın başında devam edebilir.

Burak Yılmaz Beşiktaş Antrenörü oluyor! Takımın başına geçebilir

Beşiktaş’ta son günlerde yaşanan peş peşe gelişmelerin ardından gözler takımın yeni hocasına çevrilmişti. Şenol Güneş’in istifası sonrası takımı geçici olarak Burak Yılmaz çalıştırıyor. Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Beşiktaş-İstanbulspor maçında takımın başında olan Burak Yılmaz’ın 2-0’lı galibiyeti Beşiktaş yönetiminden tam not aldı. Seçim kararı alan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın kalıcı olarak takımın başına geçebileceği iddia ediliyor.

BURAK YILMAZ ARALIK AYINA KADAR TAKIMI ÇALIŞTIRABİLİR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz haftalarda istifa kararını açıklamış ve takımla yollarını ayırmıştı. Şenol Güneş’in istifası sonrasında seçim kararı alan Beşiktaş’ta yeni hocanın kim olacağı merak edilirken takımı geçici olarak Burak Yılmaz çalıştırıyor. Güneş’in ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz, çıktığı ilk müsabakada hem kadro tercihi hem de galibiyeti ile spor manşetlerinde adından sıkça söz ettirmişti. Yılmaz’ın Aralık ayına kadar takımı çalıştırabileceği konuşuluyor.

burak-yilmaz-besiktas-antronoru-oluyor-takimin-basina-gecebilir.jpg

BURAK YILMAZ: KAL DERLERSE KALIRIM GİT DERLERSE GİDERİM

Beşiktaş’ta kongre zamanına kadar takımı Burak Yılmaz’ın çalıştırabileceğine dair iddialar spor manşetlerindeki yerini korurken İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, Beşiktaş taraftarını da mutlu etti. Galibiyetle sonuçlanan İstanbulspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz, ‘Maçtan önceki gece uyuyamadım. Şenol hocanın odasına, koltuğuna geçince çok tuhaf hissettim. Kal derlerse kalırım git derlerse giderim. Beşiktaş taraftarının da başımın üstünde yeri var. Başkanımız nasıl uygun görürse. Biz derbiye kadar takım hazırlayacağız. Başkanımız gelir teşekkür ederiz der, ben de gönül koymam. Her tercihe saygım var.’ dedi.