Cübbeli Ahmet Hoca Aziz Yıldırım ile anısını anlattı sosyal medya yıkıldı

Konuk olduğu bir programda Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile arasında geçen bir diyaloğu anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, kısa sürede gündem oldu. Aziz Yıldırım ile ilk olarak trafikte karşılaştığını söyledi ve daha sonra yaşananları anlattı.

Cübbeli Ahmet Hoca Aziz Yıldırım ile anısını anlattı sosyal medya yıkıldı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün konuk olduğu bir TV programında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la ilgili anlattığı anısı gündem oldu. Trafikte karşılaştığı Aziz Yıldırım’ın Cuma Namazına gittiğini düşündüğünü söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, daha sonra Aziz Yıldırım ile bu konu hakkında konuştuğunu ve Yıldırım’ın kendisine ‘Ne Cuması? Balıkçıya gidiyordum’ dediğini söyledi. Bu konu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

CÜBBELİ AHMET HOCA’DAN AZİZ YILDIRIM ANISI

Akit TV ekranlarına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir anısını anlattı. Cübbeli Ahmet Hoca’nın Yıldırım ile olan anısı gülümsetti. Aziz Yıldırım ile trafikte karşılaştığını ve Cuma Namazına gittiğini düşündüğünü söyleyen Ahmet Mahmut Ünlü, daha sonra Aziz Yıldırım ile konuştuğunda kendisine ‘Ne Cuması? Balıkçıya gidiyordum’ dediğini söyledi.

cubbeli-ahmet-hoca-aziz-yildirim-ile-anisini-anlatti-sosyal-medya-yikildi.jpg

DÜRÜST ADAM

Yıldırım’ın kendisine verdiği bu cevap üzerine şaşırdığını ve ‘Başkan sus da bari ben Cuma’ya gittiğini gördüm diyecektim’ yanıtını verdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, Yıldırım’ın dürüst ve mert olduğunu söyleyerek ‘Mert adam, dürüst adam. Gitmiyorum Cuma’ya dedi ya! Ben dürüstleri severim’ diyerek eski Fenerbahçe Başkanı’ndan övgülerle bahsetti.

cubbeli-ahmet-hoca-aziz-yildirim-ile-anisini-anlatti-sosyal-medya-yikildi-001.jpg

NAMAZA BAŞLAMASI İÇİN ÖZEL DUA EDİYORMUŞ

Efsane Başkan Aziz Yıldırım ile hala görüştüklerini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, Aziz Yıldırım’ın namaza başlaması için özel dua ettiğini de sözlerine ekledi.