Emre Belözoğlu yeni takımı ile Süper Lig’e geri döndü

Son olarak Başakşehir’i çalıştıran ve Başakşehir ile yolların ayrılmasının ardından herhangi bir takımla çalışmayan Emre Belözoğlu’nun yeni adresi belli oldu. Yeni takımı ile Süper Lig2’e geri dönen başarılı teknik adam, Ankaragücü’nün başına geçti.

Emre Belözoğlu yeni takımı ile Süper Lig’e geri döndü

MKE Ankaragücü, Tolunay Kafkas ile yollarını ayırma kararı almıştı. Tolunay Kafkas dönemi sona eren MKE Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu. MKE Ankaragücü ile Emre Belözoğlu arasında anlaşma sağlandığı açıklandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Belözoğlu ile her konuda anlaşıldığını söyledi ve ‘Hayırlı olsun’ dedi.

BAŞAKŞEHİR’LE YOLLARI AYRILMIŞTI

2021-2022 sezonunda Başakşehir Teknik Direktörü olarak görev almaya başlayan genç teknik adam Emre Belözoğlu, İstanbul ekibi ile toplamda 86 maçta görev aldı ve 44 galibiyet, 21 beraberlik ile 21 mağlubiyet yaşadı ve 1.78 puan ortalaması yakaladı. 2023-2024 sezonunda İstanbul ekibi ile yolları ayrılan Belözoğlu’nun yeni takımı belli oldu.

ANKARAGÜCÜ’NÜN YENİ HOCASI EMRE BELÖZOĞLU OLDU

Yakın zamanda Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu. Emre Belözoğlu ile her konuda anlaşma sağlandığını söyleyen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, ‘Her iki taraf için de hayırlı olsun’ diyerek haberi duyurdu. Belözoğlu için bugün basın toplantısı düzenlenmesi bekleniyor.

emre-belozoglu-yeni-takimi-ile-super-lige-geri-dondu.jpg

TEKRAR SÜPER LİG’DE

Başakşehir’le yollarının ayrılmasının ardından herhangi bir takımın başına geçmeyen Emre Belözoğlu, 1 aylık boşluk sonrasında MKE Ankaragücü Teknik Direktörü olarak tekrar Süper Lig’e geri döndü.