Etienne Vaessen Ajax maçında hastanelik oldu! Yürekler ağza geldi kaleci ölümden döndü

Hollanda Ligi’nde Waalwijk ile Ajax arasında oynanan karşılaşmada yürekler ağza geldi. Maçın ikinci yarısında yaşanan sakatlık herkesi korkuttu. Kalecinin ikili mücadelede yaşanan sert çarpışma sonucu yerde kaldığı anlar ve sonrası büyük panik yarattı.

Etienne Vaessen Ajax maçında hastanelik oldu! Yürekler ağza geldi kaleci ölümden döndü

Waalwijk ile Ajax arasındaki karşılaşma yaşanan talihsiz bir sakatlık dolayısıyla yarıda kaldı. Yüreklerin ağza geldiği sakatlık anları ve sonrası herkesi korkuttu. Saha içindeki ve saha dışındaki herkes Walwijk kalecisi Etienne Vaessen için endişelendi. İkili mücadele sonucunda yerde kalan ve sahaya gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hemen hastaneye kaldırılan Vaessen’in bilincinin açık olduğu haberi yüreklere su serpti.

SERT ÇARPIŞMA SONRASI YERDE KALDI

Hollanda Ligi’nin 7. Haftasında dün akşam başlayan Waalwijk ile Ajax karşılaşması yaşanan talihsiz bir sakatlık dolayısıyla yarıda kaldı. Maçın 84. dakikasında 28 yaşında olan Waalwijk kalecisi Etienne Vaessen’in ikili mücadele esnasındaki sert bir çarpışma sonucunda yerde kaldığı anlar panik yarattı. Sahaya acil olarak sağlık ekipleri istenirken ilk müdahalenin sahada yapıldığı genç kaleci hastaneye kaldırıldı.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Maçta yaşanan talihsiz sakatlık herkesi üzdü. Hem saha içi hem de saha dışındaki herkes Etienne Vaessen için endişelendi. Genç kalecinin hastaneye kaldırılmasının ardından maçın hakemi müsabakayı tatil etti.

etienne-vaessen-ajax-macinda-hastanelik-oldu-yurekler-agza-geldi-kaleci-olumden-dondu.jpg

BİLİNCİNİN YERİNDE OLDUĞU HABERİ GELDİ

Herkes Etienne Vaessen’in sağlık durumunu merak ederken maç anındaki talihsiz olaya ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Yürkelere su serpen haber geldi ve Vaessen’in bilincinin yerinde olduğu belirtildi.