Galatasaray-MKE Ankaragücü ilk 11’ler açıklandı! Okan Buruk’tan sürpriz kadro

Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasında kendi sahasında rakibi MKE Ankaragücü’nü ağırlamaya hazırlanan Galatasaray’ın ve rakibinin ilk 11’leri belli oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan sürpriz bir kadro geldi.

Galatasaray-MKE Ankaragücü ilk 11’ler açıklandı! Okan Buruk’tan sürpriz kadro

Galatasaray-Ankaragücü karşılaşması büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu akşam oynanacak maç öncesinde her iki takımın da kadrosu merak ediliyordu. Merakla beklenen Galatasaray-MKE Ankaragücü ilk 11’leri belli oldu. Galatasaray ve Ankaragücü’nün maç kadrosu açıklandı. Galatasaray ilk 11’ler nasıl? MKE Ankaragücü ilk 11’ler açıklandı mı? Galatasaray-MKE Ankaragücü maç kadrosu nasıl? İşte tüm merak edilenler…

GALATASARAY İLK 11’LER

- Muslera

- Boey

- Sanchez

- Kaan

- Angelino

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Tete

- Kerem Aktürkoğlu

- Zaha

- Icardi

galatasaray-mke-ankaragucu-ilk-11-ler-aciklandi-okan-buruk-tan-surpriz-kadro.jpg

MKE ANKARAGÜCÜ İLK 11’LER

- Gikiewicz

- Hanousek

- Radakovic

- Mujakic

- Hayrullah

- Cem

- Djokanovic

- Efkan

- Rodrigues

- Morutan

- Bajic

GALATASARAY-ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasında hakem Volkan Bayarslan’ın düdük çalacağı Galatasaray-MKE Ankaragücü karşılaşması saat 19.002da başlayacak. Heyecanla beklenen karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Müsabakanın VAR hakemi ise Erkan Engin olacak. Galatasaray, lig karnesinde çıktığı 6 maçtan 5 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Sarı kırmızılıların 16 puanı bulunuyor ve ikinci sırada yer alıyor. Bu akşam deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olmaya hazırlanan MKE Ankaragücü ise ligde çıktığı 6 maçtan birini kazandı, üç maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Şimdiye kadar 6 puan toplayan Ankaragücü, 12. sırada yer alıyor.