Galatasaray'da yeni kriz

Galatasaray'da son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Tete krizi yaşanmıştı. Şimdi de yeni kriz Galatasaray'ı sarsacak gibi görünüyor.

Galatasaray'da yeni kriz

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması sonrası Steaua Bükreş Tete için sarı kırmızılı takımdan 1 milyon euroluk Bonus talep etmişti. Galatasaray ise bu bonusu göndermeyince Rumen ekibi sarı kırmızıları FIFA’ya şikayet etti. Galatasaray'da yaşanan bu gelişme sonrası yeni bir kriz daha gündemde.

Galatasaray ve Steaua Bükreş arasında imzalanan anlaşma Ortaya döküldü. Sarı kırmızı takımın imzaladığı sözleşmede yer alan madde dikkat çekti.

1 MİLYON EURO BONUS TALEP ETTİ

Galatasaray'da Tete krizi sonrası bir kriz daha yaşanıyor. Olimpiu Morutan’ın transfer edildiği Steaua Bükreş takımı Sarı kırmızı o takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasının ardından 1 milyon euro Bonus talebinde bulundu. Ancak Galatasaray bu bonusu ödemedi. Bunun üzerine Rumen ekibi Galatasaray'ı FIFA’ya şikayet etti.

Galatasaray'ın 2 yıl önce imzaladığı sözleşmede Olimpiu Morutan'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalan ekipte olması durumunda Romen ekibine 1 milyon euro bonservis ödeyeceğine dair madde bulunduğu ortaya çıktı. Galatasaray'ın bu sezon gruplara kalmasıyla beraber Rumen ekibi bu parayı talep etti. Ancak sarı kırmızılı ekip ödemeyi kabul etmeyince devreye FIFA girdi.