Galatasaray'ın Manchester United deplasmanına hazırlanıyor

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 2. Hafta maçında İngiltere'nin dev takımlarından Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Yarın oylanacak olan maça sarı kırmızı takım son sürat hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Manchester United deplasmanına hazırlanıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray yarın TSİ 22.00'de Old Trafford Stadı'nda İngilizlerin Manchester United'a konuk olacak. Karşılaşma Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Heyecanla takip edilecek olan maçı Slovakya’dan hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kritik maç için Galatasaray'ın hazırlıkları devam ediyor. Galatasaray A grubunda ilk hafta maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya gelmişti. Kendi evinde 2-0 geri düşen sarı kırmızılı ekip sahadan 2 2 beraberlikle ayrılmıştı.

Manchester United ise ilk haftada Almanya'nın Bayern Münih takımına konuk olmuş ve sahadan 4-3 mağlup ayrılmıştı.

GALATASARAY'DA EKSİK VAR MI?

Kritik maça hazırlanmaya devam eden Galatasaray'da sakatlığı olan Kazım Can Karataş yarınki maçta forma giyemeyecek.

Kazım Can Karataş Trendyol Süper Lig'de oynanan Başakşehir maçında sakatlık geçirmiş ve sol diz iç yan bağlarında esneme olduğu belirlenmişti. Diğer yandan Faslı yıldız Hakim Ziyech'in Durumu ise bugün yapılacak olan son antrenmanın ardından belli olacak.

Galatasaray'da yarınki maçta forma giyemeyecek isimlerden diğerleri ise UEFA listesinde bulunmayan Halil Dervişoğlu ve Eyüp Aydın olacak.