Galatasaray Ankaragücü muhtemel 11’ler! Galatasaray Ankaragücü’nü konuk ediyor

Trednyol Süper Lig’in 7. Haftasında bu akşam Galatasaray-Ankaragücü karşılaşması ekrana gelecek. Aslan, evinde rakibi Ankaragücü’nü konuk edecek. Heyecanla beklenen karşılaşma öncesinde merak edilenlere yanıt aranıyor.

Galatasaray Ankaragücü muhtemel 11’ler! Galatasaray Ankaragücü’nü konuk ediyor

Galatasaray-Ankaragücü karşılaşması öncesinde takımların muhtemel kadrosu merak konusu oldu. Galatasaray-Ankaragücü maçının muhtemel ilk11’leri araştırılıyor. İki takımın teknik adamı bu akşam nasıl bir kadroyla sahaya çıkacak, maçın ilk 11’leri nasıl olacak merak ediliyor. Peki, Galatasaray-Ankaragücü muhtemel 11’ler nasıl? Galatasaray-Ankaragücü maç kadrosu nasıl olacak? Galatasaray-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Ankaragücü maçı hangi kanalda? İşte tüm merak edilenler…

GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

- Muslera

- Boey

- Sanchez

- Abdülkerim

- Angelino

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Tete

- Zaha

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11’LER

- Bahadır

- Hayrullah

- Radakovic

- Mujakic

- Hanousek

- Djokanovic

- Cem

- Morutan

- Rodrigues

- Efkan

- Bajic

galatasraay-ankaragucu-maci-muhtemel-11-ler-galatasaray-ankaragucunu-konuk-ediyor.jpg

GALATASARAY-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray’ın Ankaragücü’nü konuk edeceği karşılaşma 30 Eylül 2023 Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak. Galatasaray-MKE Ankaragücü karşılaşmasını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Volkan Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ile Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY SON 19 RESMİ MAÇINI KAYBETMEDİ

Galatasaray, son 19 resmi maçını kaybetmedi. Sarı kırmızılılar, resmi maçlardaki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada almıştı. Bu karşılaşmanın ardından Galatasaray, Süper Lig’de 12, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere toplamda oynadığı 19 mücadelede mağlubiyet yaşamadı. Sarı kırmızılı ekip geride kalan 19 maçta 16 galibiyet ve 3 beraberlik kaydetti.