İsmail Kartal Fenerbahçe taraftarını mest etti! Fenerbahçe sevgisini bu sözlerle anlattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal yeni sezona oldukça başarılı başladı ve hem Süper Lig hem de Avrupa’daki başarılarıyla sarı lacivertli taraftarı bir kez daha mest etti. Kartal’ın kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevap ise gündem oldu.

İsmail Kartal Fenerbahçe taraftarını mest etti! Fenerbahçe sevgisini bu sözlerle anlattı

Yeniden Fenerbahçe’nin hocası olarak saha kenarında yer alan deneyimli teknik adam İsmail Kartal, başarılı bir sezon geçiriyor. Hem Süper Lig hem de Avrupa'da Fenerbahçe ile başarıdan başarıya koşan Kartal, Fenerbahçe’ye ve Fenerbahçelilere olan sevgisini anlatan cümlelerle sarı lacivertli taraftarların kalbinde bir kez daha taht kurdu. Kartal’ın kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevap uzun süre konuşuldu.

BAŞARILI PERFORMANSI TAKDİR TOPLADI

Süper Lig’in yeni sezonunda yeniden Fenerbahçe ile yolları kesişen İsmail Kartal, sarı lacivertli ekibin hocası olarak ligde devam ederken yeni sezona oldukça başarılı başladı. Hem UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde hem de Süper Lig’de başarılı galibiyetler elde eden Kartal, Fenerbahçe taraftarını bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Kartal’ın bu sezon çıktığı 8 maçta galip gelerek yakaladığı başarı taraftarın takdirini topladı.

ismail-kartal-fenerbahce-taraftarini-mest-etti-fenerbahce-sevgisini-bu-sozlerle-anlatti.jpg

TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

Fenerbahçe ile başarılı bir sezon geçiren İsmail Kartal, muhabirin sorusuna verdiği yanıtla yeniden spor manşetlerinde yer aldı. Muhabirin kendisine sorduğu, ‘Hocam Fenerbahçe taraftarının ilgisi için ne diyorsunuz?’ sorusuna cevap veren Kartal, ‘Fenerbahçe bizim her şeyimiz ya’ dedi. Deneyimli hocanın o yanıtı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve sarı lacivertli taraftarları mest etti.