Kerem Aktürkoğlu Manchester United maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü

UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında deplasmanda Manchester United ile mücadele eden Galatasaray, dev rakibini kendi sahasında 3-2’lik skorla mağlup etti. Galatasaray’ın galibiyeti Türk futbolseverlere büyük bir coşku yaşattı.

Kerem Aktürkoğlu Manchester United maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında dün akşam deplasmanda Manchester United’a konuk oldu. Dev rakibi karşısında muhteşem bir mücadele ortaya koyan sarı kırmızılı ekipten 3 gol geldi. Dev rakibini sahasında 3-2’lik bir skorla mağlup eden Galatasaray’da gollerden birinin sahibi olan genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

GOLLER ZAHA KEREM VE ICARDİ’DEN

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Haftasında Manchester United deplasmanına konuk olan Galatasaray, sahadaki muhteşem mücadelesi ile rakibini 3-2’lik bir skorla mağlup etti. Sarı kırmızılı ekibin golleri ise dakika 23’te Zaha’dan, dakika 71’de Kerem Aktürkoğlu’ndan ve dakika 81’de Icardi’den geldi. Ev sahibi takım Manchester United’ın 2 golünü ise dakika 17 ve 67’de Hojlund kaydetti.

KEREM AKTÜRKOĞLU’NDAN GÜNDEM OLAN AÇIKLAMALAR

Karşılaşmanın yıldızlarından biri olan ve takımına bir golle katkı veren Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, maç sonrası gündem olan açıklamalarda bulundu. Geride bıraktığımız hafta kendisini ıslıklayan Galatasaray taraftarına üstü kapalı bir sitemde bulunan Aktürkoğlu, ‘Yaptığım şeyler çok çabuk unutuluyor. Yapamadıklarım hiç unutulmuyor. Bunlara da tolerans gösterilirse bence daha farklı olacak her şey.’ dedi.

kerem-akturkoglu-manchester-united-maci-sonrasi-acti-agzini-yumdu-gozunu.jpg

SÖZLERİ GALATASARAY TARAFTARINI KIZDIRDI

Kerem Aktürkoğlu’nun Manchester United maçı sonrasında yaptığı açıklama Galatasaray taraftarını kızdırdı. Kerem’in sözlerine karşı yorum yapan Galatasaray taraftarları, ‘Kendini geliştirmen için seni uyarıyoruz’ ve ‘Kaptırdığın toplar yüzünden gol yiyoruz’ gibi ifadeler kullandı. Bazı Galatasaray taraftarlarının ise genç oyuncuya destek verdiği ve kendisine gelen eleştirilere takılmaması gerektiğini söylediği görüldü.