Manchester United Galatasaray maçı muhtemel 11’ler! Dev karşılaşma bu akşam

Temsilcimiz Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam Manchester United ile deplasmanda oynayacağı maç için nefesler tutuldu. Dev karşılaşma için heyecan dorukta. Temsilcimizin muhtemel 11’leri merak ediliyor.

Manchester United Galatasaray maçı muhtemel 11’ler! Dev karşılaşma bu akşam

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Hafta mücadelesinde Manchester United ile deplasmanda karşılaşmaya hazırlanan temsilcimizin Galatasaray’ın maç kadrosu merak ediliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un kadro tercihi nasıl olacak merak edilirken maçın muhtemel 11’leri de araştırılmaya başlandı. Peki, Galatasaray-Manchester United muhtemel 11’ler nasıl? Manchester United-Galatasaray maçı saat kaçta? Manchester United-Galatasaray maçı hangi kanalda? İşte tüm merak edilenler…

GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Temsilcimiz Galatasaray’ın rakibi Manchester United karşısında muhtemel 11’lerinin şu şekilde olması bekleniyor:

- Muslera

- Boey

- Sanchez

- Abdülkerim

- Angelino

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Tete

- Kerem Aktürkoğlu

- Zaha

- Icardi

manchester-united-galatasaray-maci-muhtemel-11-ler-dev-karsilasma-bu-aksam.jpg

MANCHESTER UNITED MUHTEMEL 11’LER

- Altay Bayındır

- Dalot

- Varane

- Lindelöf

- Amrabat

- Casemiro

- Mount

- Pellistri

- Fernandes

- Rashford

- Hojlund

MANCHESTER UNITED-GALATASARAY MAÇI SAAT 22.00’DE BAŞLAYACAK

Galatasaray’ın deplasmanda Manchester United ile mücadele edeceği karşılaşma 3 Ekim 2023 Salı (bu akşam) saat 22.00’de başlayacak. Old Trafford Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Exxen’de canlı yayınlanacak. Dev karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonu’ndan hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Hakem Kruzliak’ın yardımcılıklarını ise Branislav Hancko ile Jan Pozor yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.