Mehmet Büyükekşi Beşiktaş maçını terk etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında bu akşam rakibi Lugano’yu stadında ağırlayan Beşiktaş’ın maçında gergin anlar yaşandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin stadı terk ettiği gerginlik cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Mehmet Büyükekşi Beşiktaş maçını terk etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında bu akşam İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Lugano maçını izlemek için Tüpraş Stadyumu’na gitti. Maçı takip etmek için stada gelen Büyükekşi’ye taraftardan büyük tepki geldi. Beşiktaş tribünlerinden gelen küfürlü tezahüratlar üzerine yerinden kalkan Büyükekşi’nin stadyumu terk ettiği görüldü.

BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN TFF BAŞKANI’NA TEPKİ

Beşiktaş-Lugano maçında yaşanan gerginlik taraftarların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında stadında Lugano’yu ağırlayan siyah beyazlı ekibin kritik mücadelesi saat 19.45’te başladı. Maçı izlemek için Beşiktaş stadına gelen Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, tribünlerin yoğun tepkisiyle karşılaştı.

ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE STADI TERK ETTİ

Beşiktaş tribünlerinden TFF Başkanı Büyükekşi’ye yönelik küfürlü tezahüratlar yükseldi. Kendisine gösterilen yoğun tepki ve küfürlü tezahüratlar üzerine yerinden kalkan Büyükekşi, karşılaşmanın 44. dakikasında öfkeli bir şekilde stadyumu terk etti.

mehmet-buyukeksi-besiktas-macini-terk-etti-001.jpg

BÜYÜKEKŞİ’DEN ÇEBİ’YE TEPKİ

Beşiktaş-Lugano maçının ilk yarısının son dakikalarında siyah beyazlı tribünlerden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye çok yoğun tepkiler geldi. Küfürlü tezahüratların duyulduğu anlarda kendisine yönelik tepkilere daha fazla dayanamayan Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye yönelik sitemde bulunarak maçı terk etti. Yaşanan gergin anlar kısa sürede sosyal medyanın da gündemineyerleşti.