Real Madrid'in Arda Güler kararı şaşırttı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferiyle gündemden düşmeyen Arda Güler talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. İyileşen ve takıma Geri dönmeye hazırlanan Arda Güler'den bir kötü haber daha gelmişti.

Real Madrid'in Arda Güler kararı şaşırttı

Real Madrid kadrosuna katılan Arda Güler daha kamplarda sakatlık geçirmişti. Tedavisi tamamlanan ve sahalara Geri dönmeye hazırlanan genç futbolcu henüz sahaya bile çıkmadan bir sakatlık daha yaşadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Real Madrid'in Arda Güler ile ilgili flaş bir karar aldığı iddia edildi. henüz hiçbir maça çıkamayan Arda Güler'in devre arasında başka bir La Liga ekibine kiralanacağı konuşuluyor.

Real Madrid sözünü tutmadı

Real Madrid, Barcelona ile sözleşme imzalamaya hazırlanırken Real Madrid devreye girmiş ve genç futbolcuyu az takımda oynatma garantisi vererek kadrosuna dahil etmişti. Arda'nın başka bir takıma kiralanmayacağı yönünde de söz veren Real Madrid iddialara göre bu sözünü tutmadı. Arda'nın yaşadığı sakatlıklar sonrası yeni bir karar olan Real Madrid genç futbolcu devre arasında kiralamayı düşünüyor. İspanyol basını bu haberle çalkalamıyor.