Sergen Yalçın bir kez daha gündemde! Beşiktaş taraftarı onu istiyor

Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dün akşam oynanan Konferans Ligi maçında rakibi Lugano’ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş’ta bugün istifa kararı geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, görevinden istifa etti.

Sergen Yalçın bir kez daha gündemde! Beşiktaş taraftarı onu istiyor

Beşiktaş-Lugano maçı siyah beyazlı ekibin talihsiz dakikalar yaşaması sonucunda 3-2’lik skorla sona erdi. Beşiktaş’ın önde olduğu maçı kaybetmesi siyah beyazlı taraftarı çıldırttı. Yönetime ve futbolculara tepki gösteren Beşiktaş taraftarları maç bittikten sonra da stadyumdan ayrılmadı ve istifa tezahüratları atmaya devam etti. Beşiktaş yönetiminin maçın ardından olağanüstü toplantı kararı aldığı öğrenildi. Maç sonrası konuşan deneyimli teknik adam Şenol Güneş ise taraftarlardan özür diledi. Şenol Güneş, bugün Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevinden istifa etti.

ŞENOL GÜNEŞ GÖREVİNDEN AYRILDI

Beşiktaş’ta dün akşam hiç istenmeyen bir sonuç alındı ve Lugano maçında önde olan siyah beyazlı ekip karşılaşmanın son dakikalarında rakibine 3-2 mağlup oldu. Beşiktaş taraftarı ise önde olan maçı kaybeden Beşiktaşlı futbolculara ve yönetime tepki yağdırdı. Tribünlerden istifa tezahüratları yapan siyah beyazlı taraftarlar maç bitiminde de stattan ayrılmadı ve istifa çağrılarına devam etti. Taraftara hak veren ve maç sonrası yaptığı açıklamalarda siyah beyazlı taraftarlardan alınan bu skor için özür dileyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, görevinden istifa etti.

sergen-yalcin-bir-kez-daha-gundemde-besiktas-taraftarlari-onu-istiyor-001.jpg

TARAFTAR SERGEN YALÇIN DİYOR

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş’in istifası sonrasında Beşiktaş taraftarlarından Sergen Yalçın sesleri yükselmeye başladı. Sosyal medyada gündem olan ‘Sergen Yalçın’ etiketi ile hem yönetime hem de Yalçın’a çağrıda bulunan siyah beyazlı taraftarlar, takımın başında Sergen Yalçın’ı görmek istediklerine dair çok sayıda yorumda bulundu.

sergen-yalcin-bir-kez-daha-gundemde-besiktas-taraftarlari-onu-istiyor.jpg

İSTANBULSPOR MAÇINDA BURAK YILMAZ OLACAK

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in istifasının ardından siyah beyazlı ekibin maçlara Burak Yılmaz’la çıkması bekleniyor. Beşiktaş’ın Pazar günü İstanbulspor’la oynayacağı lig maçında teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz’ın saha kenarında olması bekleniyor.

RIZA ÇALIMBAY İDDİASI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası yeni hoca iddiaları da gündeme gelmeye başladı. Siyah beyazlılarda Güneş sonrası teknik direktörlük koltuğunun en güçlü adayının Rıza Çalımbay olduğu iddia ediliyor. İddialara göre Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay olacak.