Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi! Süper Lig devi arayı açıyor

Trendyol Süper Lig’de bu hafta oynanan erteleme maçlarının ardından oranlarda güncelleme oldu. Hem 6. Hafta müsabakalarının tamamlanması hem de erteleme maçlarının oynanmasının ardından şampiyonluk oranları güncellendi.

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi! Süper Lig devi arayı açıyor

Süper Lig’de şampiyonluk oranları güncellendi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi süper lig devlerinin şampiyonluk oranları merak edilirken oynanan son maçların ardından güncel oranlar da açıklandı. Süper Lig devi Fenerbahçe’nin rakipleriyle arayı bir hayli açtığı görüldü. İşte Süper Lig güncel şampiyonluk oranları ve tüm detaylar…

6. HAFTA TAMAMLANDI

Yeni sezona gümbür gümbür başlayan Süper Lig’de takımların iddiası her geçen gün artarak devam ediyor. Bu sezon yine çok heyecanlı maçlar ekrana gelirken takımlar arası rekabet ise futbolseverleri ekrana kilitliyor. Trendyol Süper Lig’de 6. Hafta maçları ve 3. Hafta oynanamayan erteleme maçları tamamlandı. Haftalık maç programının tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları da güncellendi.

FENERBAHÇE ARAYI AÇIYOR

Yeni sezonun ilk haftalarında şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’nin oranı 2.40’tan 2.05’e düştü. Sarı lacivertli ekibi ezeli rakibi Galatasaray 2.25 ile takip ediyor.

BEŞİKTAŞ’IN ORANI 8’E YÜKSELTİLDİ

Erteleme maçı kapsamında Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, 4 gollü bir mağlubiyet yaşamıştı. Süper Lig devinin şampiyonluk oranı 4.75’ten 8’e yükseltildi.

super-lig-sampiyonluk-oranlari-guncellendi-super-lig-devi-arayi-aciyor.jpg

SÜPER LİG ŞAMPİYONLUK ORANLARI

- Fenerbahçe: 2.05

- Galatasaray: 2.25

- Beşiktaş: 8.00

- Trabzonspor: 20.00