Trabzonspor’da Abdullah Avcı sesleri

Süper Lig’in yeni sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor’da kötü gidişat devam ederken peş peşe alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliği gündeme geldi. Bordo mavili ekipte Abdullah Avcı sesleri yükseliyor.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı sesleri

Trabzonspor’da istenen başarı bir tülü yakalanamazken sezona kötü bir başlangıç yapan bordo mavili ekipte peş peşe alınan kötü sonuçlar yeni teknik direktörü gündemini beraberinde getirdi. İddiaya göre Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica ile yollarını ayırma kararı aldı. Bordo mavili ekipte yeni hoca için Abdullah Avcı’nın ismi geçmeye başladı.

TRABZONSPOR’DA KRİTİK KARARLAR

Trabzonspor’un son olarak Adana Demirspor deplasmanında aldığı mağlubiyet kritik karar aşamalarını da beraberinde getirdi. İddiaya göre bordo mavili ekipte teknik direktör Nenad Bjelica ile ayrılık aşamasına gelindi. Hırvat hocanın Trabzonspor ile ayrılık aşamasında olduğu öne sürülürken Trabzonspor’da yeni hoca adayının ise Abdullah Avcı olduğu iddiaları gündemde.

SON KARARI BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞAN VERECEK

Sports Digitale’den Hasan Tuncel’in haberinde yer alan bilgilerde Trabzonspor’da yönetimin tamamının Nenad Bjelica ile yolların ayrılması taleplerinin olduğu yer alıyor. Bu konuyla ilgili son kararı ise Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan verecek.

ABDULLAH AVCI GÜNDEMİ

Trabzonspor’da yeni hoca gündemi ile birlikte teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı’nın geleceği iddiaları da gündem oldu. Trabzonspor’la şampiyonluk sevinci yaşayan Avcı’nın teknik direktörlük koltuğuna ilk aday olduğu öne sürülüyor.