Bu listede olan kişilere Cumhurbaşkanı talimatıyla 28 bin TL ödeme yapılacak! 17-23 Eylül arası hesaplarınıza bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa yeni ödeme müjdesi. Bu listede adı soyadı olan kişilere 17-23 Eylül tarihleri arasında 28.000 ödeme yapılacak. ödemeler PTT üzerinden gerçekleşecek.

Bu listede olan kişilere Cumhurbaşkanı talimatıyla 28 bin TL ödeme yapılacak!  17-23 Eylül arası hesaplarınıza bakın

Cumhurbaşkanı talimatı ile gece yarısı büyük müjde verildi. Bu listede olan ve T.C kimlik numarası yer alan kişilere 17-23 Eylül tarihleri arasında 28.000 TL'ye Varan ödeme yapılacak. Ödeme başvuruları e-devlet üzerinden kabul edilecek. Detaylarla ilgili cumhurbaşkanlığından önemini açıklama geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na talimat verildi. İhtiyaç sahibi olan herkes başvuru yaparak bu destek ödemesinden yararlanabilir. T.C kimlik numarası son hanesine göre yapılacak yardım ve destek ödemesinin detayları haberimizde…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı talimatıyla sağladığı sosyal yardım ve destek ödemeleri sürüyor. Özellikle ekonomik koşulların giderek zorlaştığı bu dönemde vatandaşlara Bakanlığın verdiği destekler İlaç gibi geliyor. Aile Bakanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusunda PTT üzerinden 28.000 TL'ye Varan destek ödemesi sağlanacağı bildirildi. Konu ile ilgili açıklama Sabah saatlerinde yapılmıştı ancak akşam saatlerinde de detaylar paylaşıldı. Dar gelirli ihtiyaç sahibi yardıma muhtaç olan herkes Aile Bakanlığı'na başvuru yaparak ödeme alma fırsatına sahip olacak. PTT'den destek almak isteyenler için aranan şartlar ve detaylar ise haberimizde…

CUMHURBAŞKANI TALİMATI İLE 28.000 TL ÖDEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi hanelere T.C kimlik numarası üzerinden 28.000'ye Varan Ödeme yapacak. Ödemeler ayın 17'si 23’ü aralığında verilecek. Aile Bakanlığı başvuruları için adresleri de duyurdu. Devletten destek ödemesi almak isteyenler başvuru işlemlerini e-devlet aracılığıyla Ya da aile Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile yapabilecek.

Başvuru esnasında bazı Detaylara da dikkat etmek gerekiyor. Başvuru esnasında kesinlikle işlemlerin T.C kimlik numarası üzerinden yapılması şartı aranıyor. Ayrıca Doğru ve kesin bilgilerin verilmesi de aranan diğer şartlar arasında yer alıyor.

ÖDEMELER PTT'DEN YAPILACAK

Aile Bakanlığı tarafından sağlanan birçok sosyal yardım ödemesi gibi Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi hanelere verilecek olan 28.000 TL'lik destek ödemesi de PTT üzerinden yapılacak. Ödemeyi almak isteyenlerin başvuru onayının gelmesinin hemen ardından PTT şubelerine T.C kimlik kartları ile birlikte başvuru yapmaları gerekiyor.

Aile Bakanlığı aynı zamanda ödeme takvimi ile ilgili de resmi internet sitesinden bilgi verdi. Bakanlık duyurusunda ödemelerin 17-23 Eylül 2023 tarihleri arasında hak sahibi kişilere dağıtılacağını duyurdu. Ödemeleri almak isteyenler hemen başvuru işlemlerini yaparak o tarih aralığında PTT'den alabilir.