Venüs retrosu bu 4 burcun içinden geçecek! O burçlar için felaketler yolda

Venüs retrosu geliyor. Özellikle bazı burçlar Venüs retrosunu daha derinden yaşayacak. Bu retroyu yoğun deneyimleyecek 4 burç belli oldu. İşte detaylar…

Venüs retrosu bu 4 burcun içinden geçecek! O burçlar için felaketler yolda

22 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Venüs retrosu, birçok burcu etkisi altına alacak ve özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları üzerinde 40 gün boyunca önemli etkileri olacak. Bu burçlardaki bireyler, Venüs retrosunun etkisiyle bazı zorluklarla karşılaşabilirler:

BOĞA BURCU

Özellikle yükselen burcu Boğa olanlar, Venüs retrosundan daha fazla etkilenecekler. Bu süreçte hayatlarının geriye döndüğünü hissedebilirler ve çözüme ulaşmamış çatışmalarıyla yüzleşebilirler. Ev ve aile hayatlarında da bazı zorluklarla karşılaşabilirler. Bu dönemde ilişkilerine daha fazla önem verecekler ve kişisel bağları güçlendirmek için çaba harcayacaklar.

ASLAN BURCU

Aslan burcu, Venüs retrosunun etkisinden dolayı kimlik ve öz güvenleriyle ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirler. Reddedilmenin benlik duygusunu olumsuz yönde etkilemesine izin verme eğiliminde olabilirler. Bu dönemde özgüven sorunlarını çözmek ve sağlıklı iletişim kurmak için çaba harcayacaklar.

AKREP BURCU

Yükselen ya da güneş burcu Akrep olanlar, Venüs retrosunun kariyer hedeflerini ve profesyonel konumlarını etkileyeceğini görebilirler. Bu dönemde iş hayatları ve imajları üzerinde bazı soruların cevaplarını bulacaklar ve kariyerlerinde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirler.

KOVA BURCU

Kova burcu, Venüs retrosunu deneyimleyecek burçlardan biridir. Özellikle yükselen burcu Kova olanlar, ilişki sorunları ve geçmiş çatışmalarla tekrar karşılaşabilirler. Venüs'ün gerilemesi, partnerler ve diğer ilişkilerle ilgili bazı tartışmaların yaşanmasına neden olabilir. Bu dönemde uzun zamandır kırgın olan insanlarla özürleşme ya da teşekkür etme durumları ortaya çıkabilir.

Venüs retrosu, her 8 yılda 5 kez yaşanır ve astrolojik olarak birçok burç üzerinde etkili olur. Bu dönemde bazı zorluklarla karşılaşılabilir, ancak aynı zamanda içsel sorgulamalar ve ilişkilerle ilgili farkındalıklar da sağlanabilir. Bu nedenle, bu süreci anlayışla karşılamak ve kendimize yönelik önemli dersler çıkarmak önemlidir.